Buro Jet tuin in landschap

 

Vol enthousiasme en trots heb ik mijn eigen bedrijf opgezet om bij te dragen aan een waardevol (be)leefbaar landschap. Elke verandering en aanpassing heeft invloed op het grote geheel, ongeacht de schaal. Een boeiende gedachte vol kansen, die werkelijkheid kan worden.  

Ik zie mijzelf als een creatief persoon en heb een rijke fantasie. Ik ben graag bezig met het bedenken van creatieve oplossingen en mogelijkheden. Daarnaast ben ik nuchter, realistisch en praktisch, wat ervoor zorgt dat mijn ideeën goed doordacht en uitvoerbaar zijn. Ik zie een uitdaging in moeilijke vraagstukken, waarin meerdere belangen gecombineerd moeten worden.

Ik voel mij prettig in een adviserende en ontwerpende rol. Ik bekijk een opdracht vanuit zijn kansen en mogelijkheden. Ik werk graag zelfstandig binnen een team. Samenwerking zie ik als meerwaarde, wanneer er sprake is van vertrouwen en respect, dus elkaar versterken, stimuleren en waar nodig aanvullen. Daarnaast ben ik flexibel in de omgang en kan me goed inleven in een ruime denkwijze, waarbij meerdere visies betrokken zijn.

Mijn stage bij Landschap Overijssel liet mij zien hoeveel behoefte er in de maatschappij is aan een beleefbaar landschap. Burgerinitiatieven laten zien dat men dichter in contact wil komen met zijn leefomgeving in de vorm van een ommetje, een uitkijkpunt of een natuurlijke ontmoetingsplek. In de steden leeft het besef van duurzaamheid en stadslandbouw steeds meer. Mensen willen weer bewuster leven, dichter bij de natuur. Daarnaast wil men al dicht bij huis kunnen ontspannen en groeit de behoefte aan een prettige leefbare woon- en werkomgeving.

Een constante stroom van veranderingen is gaande, waardoor ook een stroom van kansen ontstaat om het landschap, zowel op stedelijk als cultuurhistorisch niveau te ontwikkelen tot een gebied gericht op de toekomst, maar met respect voor zijn oorsprong.  

 

Linked In

Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op, om uw plannen te bespreken.